Slutprov Bageri Konditori 2015
Nu är bakningen avslutad. Slutprovet ägde rum igår och idag. Bedömningen är genomförd och poängen har satts.
Jag måste börja med att berätta att jag tycker att det har varit ett par riktigt roliga dagar i bageriet. Vi har kämpat på en hel del för att få så bra resultat som möjligt.

Det här är mitt uppdukade bord.

Hallonbakelser och mazariner.

Bröd och bakelser.

Tomat & basilika- knutar

Specialarbetet fick bli en bröllopstårta med ett litet gulligt par på toppen.



Kardemummaknutar.

Vetebullar med pistagefyllning och hyvlad mandel.

Den klassiska princesstårtan.

Marsipanros.

Kardemummalängd och kanelkrans.

Hela mitt bord.
När man står där och tiitar på sitt egna bord så känner man att det var värt varenda minut man lagt ner på arbetet. Visst, saker kan alltid bli bättre, men jag känner mig ändå riktigt nöjd!
Det ska bli intressant att se vad bedömmarna har tyckt om alla bakverk.
Kajsa
Jättefina bakverk du har gjort till slutproven, när jag var yngre hade jag som drömyrke att vara bagare men sen blev det förskollärare istället. Har dock ångrat mig lite under åren men planerar att gå lite bakkurser och matlagningskurser nu under hösten och få lära mig mer.
www.diningandcooking.blogg.se