Italiensk maräng

 
 
Påsken närmar sig och här hemma har redan påskpysslet börjat. Först ut detta år var bl.a kycklingmaränger gjorda på italiensk maräng. Och varför italiensk maräng? Jo nu när jag skulle göra figurer så ville jag inte att marängerna skulle riskera att spricka som de annars kan göra med ett "vanligt" marängrecept.
 
Just nu står marängerna och torkar i ugnen över natten. Ska bli roligt att få garnera dem färdigt imorgon. Det fattas ögon, mun och lite färg. 
 
 
Här får ni en exklusiv sneak peak på årets påskmaränger. Recept kommer framöver tillsammans med de färdiga skapelserna.
 
 
 
Alldelles nyvispad italiensk maräng. Yummy!
 
 
 
 
Såhär såg marängerna ut precis innan gräddning:
 
 
 
Härliga pastellfärger.
 
 
Vad vore påsken utan kycklingar? Jo, en påsk utan kycklingar. En lite tråkigare påsk med andra ord. 
 
 
En kakaovariant också.
 
Recept på marängen och bilder på färdiga produkter kommer som småningom. 
 
Kajsa
italiensk maräng - marängkycklingar - sneak peak
Tarja Olesen

Ser goda ut!

Tarja Olesen

Ser goda ut!