Baking with M&Ms

Det är gott att baka med godis. Speciellt m&ms. Men här i sverige så har vi ju bara för det mesta bara m&m choco "naturell" och m&m med jordnötter att välja mellan. Däremot har landet i väst en hel drös olika smaker att välja på. Besökte M&ms hemsida och får se att de bl.a har m&m med mintsmak & hallonsmak! Det kan nog vara gott. Och sedan så har de massa olika storlekar också, vilket kan vara praktiskt.
Senast vi va i USA så vill jag minnas att vi köpte m&m choco i enkilospaket. Då räcker det ju mycket längre och det blir ju faktiskt lite billigare också, hehe.
 
Här nedan följer ett recept på vita brownies med m&m. Supergott! Och vet ni vad. Dom innehåller så mycket socker så att dom fryser inte när man stoppar dom i frysen. Haha. Men goda är dom. Det kan jag garantera.
 
 
 
 
 
Recept till ca 10-15 st
 
113g smör
2 dl farinsocker
0,75 dl strösocker
2 krm salt
2 ägg
1 msk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
2,3 dl vetemjöl
170 gram m&ms av något slag, ex choco
 
Gör såhär:
Rör smör+socker pösigt. Häll i äggen och resten av ingredienserna förutom m&msen. Blanda. När smeten är färdig så blandar du ner chokladpistillerna. Häll i en form ca 2x3 dm klädd med baklåtspapper. Lägg på ett par extra m&ms på kakan. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 15-18 min, ha koll. Ta ut och låt svalna. Skär i önskade bitar.
 
Lycka till,
 
Kajsa
amerika - brownies - m&m
Veronica

Gott!