Schweiz - del 2

 
 
 
 
Dag 2
Då var det dags för lite bakning i Schweiz då. Vi vaknade runt 06:00. Tog oss från hotellet till skolan och mot frukosten. På frukosten serverades bröd. Väldigt mycket bröd. Där fanns många olika sorter, jag skojar inte om jag säger att det fanns 30 olika bröd. Till bröden serverades även olika ostar.
Direkt efter frukosten så började lektionerna. Vi delades upp i grupper och blandades med Göteborgklassen. Våran grupp började i bageriet. Vi fick lära oss en massa användbara saker. Bla fick vi testa olika brödsorter och bedöma utseende, smak, textur mm. 
Vi fick även baka en hel del med lärarna. Vi gjorde chiabröd, solrosbröd, brödsticks och lite annat.
Vi slutade 16:30. På kvällen tog vi oss in till stan och gick "strandpromenaden".
Gick tillbaka till hotellet och somnade kort därpå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kajsa
choklad - schweiz
coffeeandcupcake.blogg.se

Ser ut som du hade riktigt kul ^^ Hoppas du får en fin söndag :)

Svar: Ja vi hade de jättebra i Schweiz. Lärde mig så enormt mycket!!😀
Kajsa Johansson